services

Als T-shaped marketeer kan ik jouw bedrijf helpen haar digitale groeipotentie te verwezenlijken met behulp van verschillende facetten van digitale marketing. Neem contact op voor meer informatie.

Tessa Beverdam Tesconsulting
Over Tesconsulting

Geef je bedrijf een digitale boost

Ik kan je bij allerlei aspecten van online marketing ondersteunen op elk niveau van jouw bedrijf. Of het nu gaat om onderzoek, advies of de uitvoering. De behoeften van jouw bedrijf veranderen voortdurend in de digitale wereld, dus ik zoek naar nieuwe en betere manieren om je verder te helpen.

Signature Tessa Beverdam
Tessa Beverdam

Digital marketeer

Gesproken Talen
Kantoor Honden
-10
Uur Beschikbaar (per week)
Specialisaties

Voornaamste specialisaties

Hoewel ik me als online marketing freelancer met alle aspecten van digitale marketing bezig houd, leg ik de focus op de volgende aspecten:

Kwantitatieve & kwalitatieve analyses
Marketing strategie & implementatie
Automatisatie en optimalisatie
Over Tesconsulting

Mijn verhaal

Propedeuse

Op de HAVO koos ik voor de vakkenpakketten C&M en E&M. Deze combinatie tussen economie en cultuur hebben mij geleid naar de Bachelor studie International Business. Op Hogeschool Windesheim heb ik door in het eerste jaar aan al mijn studiepunten te voldoen, mijn propedeuse gehaald met ruim een 8 als gemiddeld cijfer.

2019
Stage Duitsland

In het tweede jaar van de opleiding International Business had ik de kans om stage te lopen in het buitenland. In Hamburg ondersteunde ik het conversie optimalisatie team van het internationale bedrijf Trakken. Tijdens mijn stage lag de focus op het analyseren en optimaliseren van websites.

2020
Start Tesconsulting

Na mijn stage in Duitsland wilde ik graag naast mijn studie het werk blijven doen dat gerelateerd is aan digitale marketing. Daarom ben ik gestart als freelance digital marketeer met Tesconsulting. Momenteel ondersteun ik diverse bedrijven met verschillende aspecten van online marketing zowel in binnen- als buitenland.

2020
Minor Denemarken

International Business is een brede studie. Om meer focus te leggen op digitale marketing heb ik ervoor gekozen om een minor te doen in Denemarken. Zealand Institute of Business and Technology (ZIBAT) bood het perfecte programma hiervoor aan. In deze tijd volgde ik de vakken Digital Transformation Processes, Digitale Marketing en Business & Entrepreneurship.

2021
Afstudeeropdracht

De studie International Business doet alles net even anders. Hier bestaat het vierde jaar niet uit lessen en een scriptie schrijven. Mijn eerste semester draaide om een afstudeeropdracht. Bij Growing Lemon in Hengelo kreeg ik de kans om hun professionele online profiel te verbeteren in de vorm van een website. Naast de positionering en branding werkte ik ook aan een online marketing plan voor wanneer de website live is.

2021
Specialisatie

Tijdens de laatste fase van mijn BA International Business koos ik voor de specialisatie Cross-Border E-Commerce. Samen met een met een aantal andere studenten heb ik gewerkt aan de online groei van een internationale webshop met een bijpassende strategie.

2022
Master Digital Marketing
Momenteel studeer ik aan de Universiteit Twente. Hier volg ik het Double Degree programma door een combinatie van de studies 'Business Administration' en 'Communication Science'. Na twee jaar zal ik twee masters op zak hebben en gespecialiseerd zijn in digitale marketing.
2023
Altijd in de buurt

Online marketing in Nederland en daar voorbij

Mijn werk verricht ik voornamelijk vanuit mijn thuiswerkplek in Wierden. Ik heb klanten door heel Nederland, maar ook internationaal. De werkzaamheden rondom digitale marketing zijn natuurlijk overal uit te voeren. Als ik een goede veilige internetverbinding heb, kan ik over de hele wereld werken. Dagelijks werk ik met internationale klanten en met mensen van verschillende nationaliteiten samen. Ik spreek vloeiend Engels en Duits. Frans en Spaans zijn mij ook niet onbekend.

Zoek je een internationale freelance digital marketeer? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Kennismaking Tessa Tesconsulting